Ambalare carne
Carnea este unul dintre cele mai perisabile produse. Prin vidare, textura și gustul acesteia se păstrează.
Ambalarea în vid a cărnii și a produselor din carne
Carmangeriile sunt printre cele mai mari consumatoare de pungi de vidat, asigurându-se astfel că orice preparat din carne procesată nu își va pierde calitatea, culoarea și consistența, și va fi depozitat în condiții de maximă igienă.
În cazul cărnurilor maturate, cu ajutorul pungilor pentru vidat, procesul de maturare va continua, fără ca acestea să se altereze, iar la final veți obține un produs de înaltă calitate.
Sous-Vide este o metodă de a găti de origine franceză, recomandată în special pentru prepararea cărnii. Această metodă de a găti asigură o prepare uniformă a cărnii, păstrându-se nutrienții în mâncare, cu o calitate superioară gătitului tradițional.
Putem oferi o gamă largă de soluții de ambalare și ambalaje pentru carne și produsele din carne.
Vă recomandăm să apelaţi la consultanţa echipei noastre de vânzări, care poate să vă ofere toate informaţiile necesare pentru a alege echipamentele și ambalajele cele mai potrivite pentru activitatea dumneavoastră.