Testimoniale

Descoperă ce spun clienții și partenerii noștri despre produsele și serviciile noastre

Ideale pentru gatit SousVide, mai ales ca sunt multe dimensiuni disponibile. Pungile gofrate se sigileaza perfect si in aparatele de vidat cu camera.

Mihail Lisu

Am cumparat mai multe seturi de pungi gofrate, de foarte buna calitate, si se potrivesc si la aparatul de vidat Zepter. Foarte politicosi si plini de solicitudine angajatii firmei, deasemenea foarte prompti in expediere. Sigur voi fi din nou client pentru ei.

Traian Ianes

Pungile gofrate sunt de bună calitate, bine lucrate şi sunt convinsă că o să-mi fie de folos. Am fost multumiţă şi de firma de curierat (e important!). Mulţumesc şi voi mai cumpăra de la firma dvs.

Paulina Popa

Sunt de o calitate superioară, destul de groase ca să nu se rupă în cazul lovirii accidentale sau dacă se introduc alimente cu colţuri care în mod normal ar înţepa o pungă obişnită. Recomand atât pungile mari, cât şi pe cele mici. Din cele mari se pot obţine mai multe compartimente în cazul (de exemplu) zarzavatului porţionat, a verdeţurilor proaspete introduse la congelator, sau pur si simplu a porţiilor de măncare gătită sau negătită, a prăjiturilor…etc. Astfel se poate economisi mai mult. Nota 10 cu felicitări!

Elena-Iuliana Boţoc

Recent am descoperit cât de important este ambalajul pentru alimentele care sunt stocate pentru o perioadă mai lungă de timp în magazinul meu alimentar. I-am contactat pe cei de la Plastic&Paper Distribution, pentru pungile vid (vacuum) cu barieră, produse de ei. Am primit foarte repede o mostră și condițiile pentru o comandă. Sunt mulțumită de colaborare. Milioane de mulțumiri!

Ioana Ilie

Reprezint o pescărie locală, iar anul acesta am lansat un nou produs care avea nevoie de un ambalaj special. Pungile pentru vidat, cu barieră s-au dovedit a fi soluția potrivită. Acum sunt sigur că produsele noastre ajung în condițiile cele mai bune la clienții noștri. Recomand cu încredere Plastic&Paper Distribution.

Alex Popescu