Pungi Sous-Vide

Pungile pentru vid sunt alegerea perfectă pentru gătire în Sous-Vide* şi pentru utilizarea împreună cu maşinile de vidat cu aspiraţie externă. Utilizabile pentru tratare termică, gătire în Sous-Vide.

Pungi vid pentru gătire Sous-Vide

Punga gofrată (embosată) poate fi utilizată cu aparate de vidat cu aspiraţie externă.

  • Temperatura maximă: 121 °C (timp maxim la temperatura maximă: 1 oră).
  • 100% calitate alimentară
  • Grosime: 90 microni
  • Toleranță la dimensiuni: +/- 3%

Produsele sunt însoţite de Certificat de Conformitate şi Garanţie pentru industria alimentară.
Termen de livrare 24 ore de la comanda fermă.

Pungile vid pentru Sous-Vide pot fi comandate și de pe magazinul nostru online

Avantajele gătirii Sous-vide:

  • Se păstrează consistența alimentelor, evitându-se pierderea masivă în greutate a cărnii și nu numai;
  • Se păstrează gustul mâncării; gătindu-se în sucul propriu, preparatul rămâne suculent și are savoare;
  • Se evită arderea sau prăjirea excesivă a mâncării; în momentul în care se ajunge la punctul final de gătire, prin metoda Sous Vide se păstrează preparatul la temperatura aleasă; prin urmare, nu este nevoie ca cineva să supravegheze constant procesul de gătire;
  • Preparatul este gătit uniform, fiind expus la aceeași temperatură pe toată suprafața sa spre deosebire de gătitul „la tigaie”, unde focul încinge suprafața tigăii mai intens pe margini decât pe centru, sau invers, în funcție de intensitate.

Sous-Vide

*Sous-Vide este o metodă de a găti de origine franceză, recomandată în special pentru prepararea cărnii.

Carnea este introdusă în pungi de plastic care sunt apoi vidate și apoi introduse într-un vas cu apă, la temperatură mică și constantă, pentru o perioadă de timp între o oră și 12 ore.

Această metodă de a găti asigură o prepare uniformă a cărnii, păstrându-se nutrienții în mâncare, cu o calitate superioară gătitului tradițional.