Cine suntem

BARRIER VACUUM BAGS

Producător pungi pentru vidat (vacuum) cu barieră pentru aparate de vidat cu cameră internă sau cu aspiraţie externă

Despre noi

Echipa noastră a pornit de la entuziasmul pentru designul personalizat și pentru ambalajele unice, care să protejeze produsele clienților noștri și în același timp să le facă vizibile pe piață. Totodată, am acumulat în timp o vastă experiență pe piața ambalajelor de hârtie și polietilenă, în prezent compania noastră fiind unul dintre principalii importatori și distribuitori naționali pe segmentul de RETAIL și HORECA al consumabilelor din polietilenă și hârtie.

Asigurăm designul, fabricarea și livrarea ambalajelor oriunde în România. Prin parteneriate integrate, rețeaua pe care am dezvoltat-o facilitează rapid toate etapele procesului de creație și execuție, de la dezvoltarea conceptului asigurată de experți până la livrarea produsului final.

Ce ne ghidează

Calitatea produselor este atent controlată, iar partenerii noştri sunt aleşi cu grijă tocmai pentru asigurarea unor produse de cea mai înaltă calitate.

1. Misiune

  • Să creăm ambalaje care să crească vizibilitatea și prestigiul produselor
  • Să protejăm integritatea produselor prin ambalaje inteligente
  • Să producem unicitate prin design personalizat

2. Valori

  • Calitate la prețuri competitive
  • Expertiză ce creează inovație
  • Eficiență în tot ce facem, reflectată în satisfacția clientului

3. Experiență

Colaborarea cu partenerii externi a contribuit decisiv la impunerea pe piața ambalajelor din România.

Ne propunem să devenim furnizorul de top care să satisfacă cele mai exigente niveluri de calitate impuse de standardele internaționale.

Suntem unul din puținii producători de pungi pentru vidat (vacuum) cu barieră pentru aparate de vidat cu cameră internă sau cu aspiraţie externă din România.